Du är här:     Start Textiltryck


Textiltryck

HJÄLP MED PROFILERING?
Vill ni ha snygga dekaltryck på exempelvis byxor, tröjor, jackor, t-shirts eller pikétröjor? Vi trycker era arbetskläder med loggor här på plats. Ni är varmt välkomna att kontakta oss om ni vill beställa profilering eller behöver hjälp och tips.

SÅ HÄR GÅR DET TILL:
Antingen tar man fram en mindre bröstdekal som kan användas på t-shirts, tröjor, skjortor mm, eller en större ryggdekal som kan användas på baksidan av jackor, fleece mm. Vanligtvis tar man fram både och, för enkelhetens skull. Då kan man använda dem på alla typer av arbetskläder utan att behöva beställa nytt. Vi behöver er logga på en vektoriserad EPS- fil (på cd-skiva eller via e-post). Vi går igenom den och bestämmer tillsammans med er färg och storlek på loggan. Sedan skickar vi den vidare till vår leverantör som gör loggorna. Det tar cirka 2 veckor, är det akut går det även att beställa dekaler med expressleverans (4 arb.dagar) mot en expressavgift.

VAD KOSTAR DET?
Att ta fram en schablon över dekalen kostar olika mycket beroende på hur många färger den ska ha. Schablonkostnaden ligger på 290 kr per färg. Detta är en engångskostnad. Minst 50 dekaler måste tas fram. Vare sig det är rygg eller bröst så är det 50 av varje som gäller. När de är slut så beställer vi nya om ni vill. Vi kommer överens med er om tryckinstruktioner och har en mall över vad vi bestämt. Ni äger dekalen och den ligger hos oss så att vi enkelt kan trycka på den varje gång ni beställer nya plagg.

TRYCKKOSTNADEN PER PLAGG ÄR DÄREFTER:

Påvärmning 15 kr/st