INTIGO AB - Allt du behöver under samma tak

Med vår stora utbud av noggrant utvalda profileringsprodukter kan vi garantera att du hittar något för varje tillfälle. Oavsett om det gäller julklapp, produktlansering eller ditt nystartade företag.

Ett lyhört företag

Intigo AB är ett företag med flerårig erfarenhet utav profilering och kundkontakt.  I oss finner ni ett oerhört sammansvetsat team där alla drar mot samma mål samtidigt som allas öron är vidöppna ut mot kunden.  Vi vet hur arbetet vid varje tillfälle ska prioriteras och på så vis effektiviserar vi varje process.  Vid vår sida kommer ni känna ett affärsmässigt och innovativt försprång samtidigt som ni alltid får ett bemötande i världsklass.

Ett maxat företag

Välvårdade kundrelationer är Intigo AB´s signum. Detta skapar en möjlighet för oss att ha en maximal utväxling i våra insatser.  Genom vårt mottagliga sätt att hantera och kommunicera med kunder så kan vi nyttomaximera vår tid och våra resurser.  Maximal utväxling affärsmässigt innebär för vår del att tillgodose kundens faktiska behov så att även våra kund kan uppnå maximal utdelning.

Handlingar och inga visor

Intigo AB tror på en dubbelriktad kommunikation där vi tillsammans med kunden, aktivt arbetar fram lösningar. Vår expertis bidrar till att vi ser det som vår skyldighet att vid varje tillfälle presentera och rekommendera de mest lämpade alternativen. Vi är er guide i denna djungel utav produkter och tjänster.

Målmedvetna

Intigo AB är en plats för ödmjuka medarbetare som sitter på kunskap om marknaden och produkterna. Varje resa har ett mål och tillsammans med våra kunder reser vi mot destinationer där win-win situationer är en självklarhet. 

Ett steg före

Vi strävar framåt och vi är medvetna om hur vi ska kommer dit. Kompetens, erfarenhet och framförhållning skapar förtroende hos kunder vilket på sikt ger oss ett försprång gentemot våra konkurrenter.